Ontspanningsmassage

Bij de ontspanningsmassage ligt mijn focus op het ontspannen van uw lichaam. De ontspanningsmassage is een zeer uitgebreide massage die uw huid en spieren behandelt. Zachte en stevige strijkingen en knedingen stimuleren de doorbloeding in uw weefsels. Hierdoor is uw lichaam in staat om afvalstoffen sneller af te voeren.

Door de afvoering van de afvalstoffen verbetert niet alleen de functie, maar ook de stofwisseling van uw spieren. Spierspanningen en andere spiergerelateerde klachten zullen verdwijnen, waardoor u meer energie krijgt.
Naast het behandelen van pijnlijke spieren, richt de ontspanningsmassage zich op het bestrijden van stress. Ook hierdoor zult u meer energie krijgen, omdat uw geest ontspannen is. Niet zo vreemd dat veel mensen met stressklachten, zoals hoofdpijn, pijnlijke schouders en een pijnlijke nek, kiezen voor een ontspanningsmassage.

Welke stressklachten u ook ervaart, de kans is groot dat een ontspanningsmassage uw klachten zal verlichten. De ontspanningsmassage is daarom geschikt voor iedereen.

Bekijk ook onze andere massagevormen:

Sportmassage

Bindweefselmassage

Klachtgerichte massage

Nek-, hoofdpijnmassage

Rug-, nek-, schoudermassage